Nízký roštěnec
Nízký roštěnec je král mezi masem na steaky!
500 Kč /kg s DPH
Není skladem
Kategorie: Hovězí
Popis:
Nízký roštěnec je nejznámější část hovězího masa, která se používá na steaky. Můžete se také setkat s názvem roštěná, či striploin. Pochází z hřbetu zvířete a je výjimečný pro své mramorování (prorostlost tukem). Nízký roštěnec je král mezi masem na steaky! Nízký roštěnec představuje zlatou střední cestu mezi zcela libovou svíčkovou a chuťově výraznějším, avšak prorostlejším vysokým roštěncem.
Použití:
Ideální na přípravu steaků (Striploin steak), nebo na pečení.
- Vakuově baleno
- Vyzrálé - maso je stařené min. 10 dní
- Celková cena objednávky se může lišit podle skutečné hmotnosti produktu
Související produkty
-
Květová špička (Rump steak)
460 Kč /kg s DPHVelmi kvalitní hovězí maso s jemnými vlákny. Nejlepší část z kýty, tento sval není tolik namáhaný, proto je maso velmi křehké.